Hvem er vi?Tobias Skytte
Grundlægger & Direktør
CitizenVPN er en del af Skytte Media ApS der blev grundlagt i 2010 af Tobias Skytte.

CitizenVPNs' mission er at tilbyde den bedst mulige beskyttelse mod online censur og overvågning, og hjælpe med at nedbryde internettets grænser.

Vores vision er at hjælpe med at lave en verden hvor alle borgere kan surfe sikkert på internettet uden at frygte at blive forfulgt.

Vi gør dette ved at levere den bedst mulige VPN service vi kan lave og vi vil blive ved med at innovere i VPN teknologi og tilbyde en solid kunde support. Derfor er vi meget åbne overfor at høre om din erfaring med vores service og dine forslag til hvad vi kan gøre mere og bedre for dig.
 
Vi tror meget på FNs Verdenserklæring om Menneskerettighederne:

Artikel 12: "Ingen må være genstand for vilkårlig indblanding i private forhold, familie, hjem eller korrespondance, ej heller for angreb på ære og omdømme. Enhver har ret til lovens beskyttelse mod sådan indblanding eller angreb"

Artikel 19: "Enhver har ret til menings- og ytringsfrihed; denne ret omfatter frihed til at hævde sin opfattelse uden indblanding og til at søge, modtage og meddele oplysning og tanker ved et hvilket som helst meddelelsesmiddel og uanset landegrænser."

Derfor leverer vi fuld anonymitet på internettet for at hjælpe med at beskytte disse rettigheder og vi åbner op for blokkeringer for at hjælpe med at gøre det mulig at benytte disse rettigheder.
 

Vi har taget visse skridt for at sikre at din anonymitet er absolut når du bruger CitizenVPN:

  • Servicen bliver leveret via vores søster-firma på Bahamas der har en stærk lovgivning der beskytter dit privatliv. På den måde er vi ikke underlagt EUs logningsdirektiv, og skal derfor ikke logge noget.
  • Betalinger bliver håndteret af tredjepart. Vi lagrer ingen kunde-data på vores servere undtaget den email-adresse du angav samt din IP adresse i købs-øjeblikket (for at undgå svindel).
  • Vi sælger ikke abonnementer, kun engangs køb. Dette betyder at det ikke kræves af os at vi lagrer detaljer omkring dig såsom kredit-kort information hvilket ellers ville være nødvendigt for at lave gentagen fakturering.
  • Enhver log-fil der indeholder brugerens rigtige IP adresse får IP adressen anonymiseret (slettet) kontinuerligt og automatisk. Der er aldrig nogen logning af IP adresser (eller noget andet) mht. ind- og udgående trafik og det eneste tilfælde hvor din IP adresse bliver logget er ved køb af servicen (for at undgå svindel).
  • Din trafik bliver sammenflettet med andre brugeres trafik i serveren så selvom der skulle være nogen der lytter med har de ikke mulighed for at matche en specifik bruger med noget specifikt trafik og du er derfor komplet anonym
 
Skytte Media Aps (CVR: 33033656) er et Dansk firma med hovedkontor:

Hejrevej 30, 1 sal
DK-2400 København NV
DENMARK
Hoved-telefon: +45 7734 9996

Servicen bliver leveret via Skytte Corp. (Reg no.: 160639B) registreret i Bahamas:
1st Floor, Kings Court
Bay Street
P.O. Box N-3944
Nassau
Bahamas

Du kan se hvordan du kontakter os fra kontakt siden
Køb det nu
Vi bruger OpenVPN og PPTP