Sikre din forbindelse

CitizenVPN giver dig en sikker krypteret forbindelse gennem din eksisterende usikre internet forbindelse.

Tilslut med 'military-grade' 256bit eller 128bit kryptering og stop andre fra at se hvilke websites du bruger, hvilke adgangskoder du indtaster eller hvad der er i din email.

Læs mere

VPN forbindelsen virker ved at kryptere alt mellem din computer og vores VPN server så enhver der udspionerer dig (en hacker eller en virus, din internet udbyder, staten, arbejdspladsen eller skolen) kun kan se krypteret data og så din adfærd forbliver privat.

Du kan tilslutte til vores VPN ved følgende metoder:

  • Brug den gratis OpenVPN software der tilslutter med stærk 256bit AES kryptering.
  • Brug den indbyggede PPTP klient fra dit Operativ System der tilslutter med 128bit kryptering.
 

Brug åbne Wi-Fi hotspots på en sikker mådeNår du bruger Wi-Fi i en lufthavn, hotel, cafe, osv. så er adgangen ofte både åben og u-krypteret.


Med CitizenVPN er du sikret. Du kan slappe af, sikkert forvist om at din tilslutning er krypteret.

Læs mere

Det kan være utroligt simpelt for en anden bruger at se alt hvad du laver, læse dine adgangskoder og hacke ind i din computer. En virus i en anden brugers computer kunne også aflytte din tilslutning.

Du kan være nogenlunde sikker ved at bruge websites der bruger https i stedet for http, men ikke alle sites understøtter det og for at være sikker skal du checke websitens krypterings-certifikat hver gang du bruger den. De fleste ved ikke hvordan man checker dette og det er en ekstra bekymring der nemt kan undgås ved at bruge CitizenVPN.

En nylig artikel på CNN.com (Cyber criminals target travelers), der var foranlediget af en FBI advarsel til rejsende forklarer problemet ganske godt og anbefaler at man bruger VPN som en effektiv måde at beskytte sig selv.
 

Ekstra FirewallMed CitizenVPN for du en ekstra firewall der beskytter dig mod computer-orme der truer din sikkerhed og privatliv.

Læs mere

Når du tilslutter til internettet er der orme der tilfældigt prøver at gætte din IP adresse og tilslutte direkte til din computer.

Uden en firewall er du modtagelig for angreb og en ubeskyttet computer kan blive inficeret i løbet af få minutter.

Det er helt fint hvis du allerede har en firewall, men CitizenVPN er det ekstra lag af beskyttelse du virkeligt burde have.

Bemærk venligst at det stadig er nødvendigt at beskytte din computer mod andre typer af angreb så en god AntiVirus software kan anbefales, selv når du bruger CitizenVPN.
Køb det nu
Vi bruger OpenVPN og PPTP