Forbliv anonym når du er på nettetCitizenVPN beskytter din anonymitet ved at udskifte din computers IP adresse med een af vores.

Læs mere

En IP adresse er ligesom en slags telefonnummer til din computer, alle websites/services kan normalt se den så de ved hvor hen de skal sende den webside du beder om.

Når du bruger CitizenVPN passerer din tilslutning gennem vores servere. Hvis en website prøver at spore dig så vil de kun se IP adressen på vores server og ikke på din computer. Du forbliver altså anonym.

Du kan se din nuværende IP adresse, som enhver website ser den, i bunden af denne website. Når du er ordentligt tilsluttet til servicen så vil denne IP adresse ændre sig.
 

Beskyt dit privatliv når du deler filerHvis du downloader eller uploader filer gennem fildelings protokoller (som f.eks. BitTorrent), kan enhver se din IP adresse og i sidste ende spore dig. Du vil være beskyttet med CitizenVPN.

Læs mere

Når du deler filer med BitTorrent (og andre protokoller) gennem CitizenVPN, kan andre kun se IP adressen på vores server og de har derfor ingen mulighed for at spore dig.

CitizenVPN understøtter og tillader alle fildelings protokoller inkl. BitTorrent og, i modsætning til de fleste andre VPN udbydere, vi logger ikke din adfærd så du forbliver anonym.
 

Vi tror på din ret til et privatliv. Vi logger ikke.Vidste du at de fleste internet- og VPN udbydere i Europa, USA og andre steder logger alt hvad deres brugere foretager sig online?

Læs mere

CitizenVPN logger ikke din adfærd. Vi tror på din ret til et privatliv så vi har organiseret os på en sådan måde at det ikke er påkrævet lovgivningsmæssigt at logge (modsat det fleste andre internet og VPN udbydere).
Du kan læse mere om vores ingen-logning politik og generelt om logning på vores ingen-logning side.
Med CitizenVPN er dit privatliv garanteret.
Køb det nu
Vi bruger OpenVPN og PPTP