Vi logger ikke din IP adresse når du bruger CitizenVPNVi sætter ikke dit privatliv og sikkerhed over styr og derfor logger vi ikke din online aktivitet, hvilke websites du besøger, hvad tid du besøgte dem osv.

Læs mere

Din computer har en IP adresse ved hvilken den bliver identificeret. Denne IP adresse kan lagres (logges) sammen med tidspunktet og IP adressen for den server din computer har besøgt. Som regel logger websites og services din IP adresse og i EU, US og mange andre lande er det også internet udbyderne og VPN udbyderne der foretager logning.

Det betyder at din online aktivitet i sidste ende kan spores tilbage til dig.

Vi tror på din ret til et privatliv og vil aldrig logge din IP adresse når du bruger vores VPN service. Det betyder at selv om din internet udbyder logger din online aktivitet, så vil du være anonym når du bruger CitizenVPN. Det eneste din internet udbyder så logger er at du tilgår vores VPN server og ikke hvilke specifikke websider du besøger eller hvem du har skype samtaler med osv.


Det er muligt for os at undgå at logge din online aktivitet fordi vores service ikke falder under EU, US eller andre lognings-regulativer.

Læs mere

Vi har baseret vores service i Bahamas der har en meget stærk lovgivning der beskytter privatlivets fred. Det betyder at selvom du køber services fra vores Danske firma, og derved nyder godt af noget af den stærkeste forbruger-beskyttelse i verden, så bliver den egentlige VPN service leveret fra vores firma i Bahamas som ejer servicen (med VPN servere i flere andre lande).

Bahamas falder ikke under hverken EU eller US lognings-regulativer så det er ikke nødvendigt for os at logge din online aktivitet, hvilket vi heller ikke gør.


For at reparere fejl, filtrere hacking angreb på vores webside og undgå svindel så logger vi din IP adresse når du tilgår vores website.

Læs mere

Denne log indeholder din IP adresse og tidspunkt og hvilken fil fra vores website du tilgik (f.eks. startsiden på websiten).

Loggen bliver gemt i op til 90 dage hvorefter den bliver automatisk slettet.

Det er vigtigt at bemærke at denne log ikke har noget at gøre med den egentlige VPN service, det kan aller højest bruges til at vise at du har tilgået vores website (hvilket ikke er nødvendigt for at benytte VPN servicen). Når du bruger vores VPN så er du stadig beskyttet mod din internet udbyders (og andres) logning og monitorering.


Vidste du at internet udbydere (ISP'er) og de fleste andre VPN udbydere i Europa of USA og de fleste andre steder logger alt hvad deres brugere gør online?

Læs mere

EU-logningsdirektivet siger at alle internet udbydere (herunder VPN udbydere) skal logge alt hvad deres brugere gør på nettet, hvilke websites de besøger, tidspunktet for besøget osv. Denne log skal lagres i op til 2 år (alt efter land). De fleste EU lande har allerede implementeret dette direktiv (herunder Danmark).

I USA er det tilsvarende. The Digital Millennium Copyright Act (DMCA) sørger for at alle internet og VPN udbydere logger deres brugeres adfærd ud af frygt for at blive sagsøgt af indholds-udbyderne. Endvidere så skal de, i værste fald, lukke for din internet forbindelse hvis du har downloaded copyrigtede filer. Hvad sker der så hvis dit barns ven har downloaded en copyrigtet fil gennem din forbindelse? eller din nabo bruger dit WiFi uden at du ved det? eller du får en virus der downloader en copyrigtet fil?

Sandsynligvis vil du få et brev fra din udbyder, din forbindelse kan blive afbrudt og du kan endda blive sagsøgt.

Alt dette kan du undgå ved at bruge CitizenVPN.
 
Køb det nu
Vi bruger OpenVPN og PPTP