Fuld tilfredshed garanteret eller pengene tilbageHer hos CitizenVPN vil vi kun have glade brugere. Vi er stolte af at kunne tilbyde den bedst mulige service og følge det op med hurtig og kompetent hjælp hvis du skulle have problemer.

Derfor har vi mulighed for at give dig en 100% tilfredsheds garanti at vi vil løse dit problem til din fulde tilfredshed eller refundere 100% af din betaling. Uden vrøvl.

Vi har serviceret tusindvis af glade brugere over hele verden og vi ved at vi kan leve op til vores løfte om fremragende service og support. Derfor kan vi tilbyde denne brancheførende garanti i hele 6 MÅNEDER efter dit køb.


Tobias Skytte, København, Januar 2013

Fuld Tilfredshed Garanteret 100% logo

Hvordan fungerer garantien?

Det er en 100% tilfredsheds garanti. Vi vil gøre alt hvad vi kan gennem vores support-team for at løse dit problem. Hvis dit problem ikke bliver løst eller hvis du bare ikke er tilfreds med vores service eller support, af enhver grund, så skal du blot bede om en refundering, via mail eller telefon, indenfor 6 måneder af dit køb. Vi gør ingen vrøvl, selv om du har brugt servicen. Din refundering på 100% af det beløb du betalte bliver iværksat indenfor 24timer af din forespørgsel. Du kan dog kun få een refundering om året, men vi bedømmer det fra sag til sag.

Hvordan kan jeg være sikker på at mine penge bliver tilbagebetalt når jeg beder om det?

Når du køber fra CitizenVPN køber du fra vores Danske selskab, Skytte Media ApS (selvom servicen bliver leveret fra vores selskab på Bahamas). Dette bevirker at du handler under Dansk forbrugerbeskyttelse hvilket er noget af det stærkeste i verden. Ydermere er vi underlagt streng Dansk markedsføringslovgivning.

Skal jeg betale gebyr for at få min refundering?

Hvis du betaler med Dankort, Paypal eller overfører fra en Dansk bankkonto så er der intet gebyr.

Hvis du betaler med Western Union, MoneyGram eller international bank overførsel, og du gerne vil have refunderingen tilbage ad samme kanal så vil der være et gebyr der kommer an på betalingsmetoden og hvor du er bosat. I dette tilfælde kan du evt. vælge at få refunderingen gennem Paypal eller til en Dansk konto i stedet og i så fald vil der intet gebyr være. Standard bank gebyrer for international bank overførsel til et EU land er som regel omkring 15 Kroner (2 Euro eller 3 USD), men det kan være meget højere til andre lande (vi finder ud af det og siger til).
 
Køb det nu
Vi bruger OpenVPN og PPTP